Alix The Label Oosterhout

Alix The Label te verkrijgen bij De Paskaemer!
Sinds een aantal seizoenen verkopen wij bij de Paskaemer voor de dames het mooie en vrouwelijke merk Alix The Label.
Alix staat voor stoere meiden die een tikkeltje rebels zijn, maar altijd stijlvol en met een goede smaak. Denk onder meer aan stoere pakken, luipaardprints, mooie truien en sexy jurkjes. Er zit bovendien altijd wel een te gek leren jasje bij.
Dit merk van Nederlandse bodem is er een om trots op te zijn. Nog geen twee jaar geleden lanceerde ALIX The Label de eerste collectie. Het merk is inmiddels te koop bij ruim 100 winkels in Nederland en is nu ook in België te krijgen.

Complete Alix The Label collecties bij De Paskaemer!

Voor de dames verkopen wij de totale collectie van Alix The Label. Elke collectie is een must voor de echt fashion liefhebber.

Reserveer nu jouw Alix The Label collectie!
Wil jij er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, reserveer dan een Paskaemer bij ons in de winkel. Beleef een unieke shop ervaring en ga met jouw gewenste Alix collectie naar huis. Dit kan en is uiteraard ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden.

Welkom bij de Paskaemer

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze winkel en kom jij kleding passen van jouw favoriete merk Alix? Reserveer dan via onderstaande link een paskamer. Naast het merk Nikkie verkopen wij nog veel meer populaire merken zoals bijvoorbeeld Drykorn, Parajumpers, Denham, Nikkie en Woolrich.

Wist je trouwens dat Oosterhout naast alle leuke winkels nog veel meer te bieden heeft? Neem maar eens een kijkje op de markt of ontdek het bruisende nachtleven in een van onze gezellige kroegen.

Reserveer een paskaemer

Hopelijk zien we je snel.

De Paskaemer

De Paskaemer