×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Heren pantalons kopen - Dit doe je bij de Paskaemer in Oosterhout

De pantalon voor heren is een echte alleskunner. Vooral voor nette gelegenheden is dit een perfect item. Je kunt het zo netjes aankleden als dat jij wilt. Voor naar een chique diner, formele gelegenheid of een dag naar een kantoor: De pantalon is altijd geschikt. We verkopen pantalons van bijvoorbeeld het merk Drykorn.

Diverse soorten pantalons

Een pantalon is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo komen ze in diverse stijlen, types en materialen. In de winter kun je pantalons krijgen met een dikkere stof. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor koude benen. In de zomer heb je ook speciale pantalons van luchtige stof. Wanneer je niet met een korte broek naar kantoor kunt komen, is dit een goede tussenstap. Je ziet er netjes uit, terwijl je luchtig gekleed bent. 

Pantalons voor heren

Met de pantalons voor heren maak je een stijlvolle outfit in een handomdraai. Doordat we diverse merken verkopen, zit er altijd een type bij dat bij jou past. Combineer het met je favoriete items en maak er een mooie look van.

Complete heren collecties vind je bij de Paskaemer

Wil je onze hele herencollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast schoenen ook mooie kleding, jeans en jassen voor heren

Denk hierbij aan de merken Denham, Kollekt, Lacoste & Nubikk. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.