×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Profuomo herenkleding

Vakmanschap op zijn best. Met de Profuomo kledingcollectie brengen we een stukje klassen in je kledingkast. De tijdloze en tevens duurzame kleding is goed voor elk moment, gemakkelijk te combineren en bovenal comfortabel. Beschikbaar in diverse kleurtinten en pasvormen zit er altijd het perfecte item voor je bij. Daarnaast verkopen we meer herenkleding van merken als Drykorn, Peuterey en Ølåf (Olaf Hussein).

 

Eigentijdse mannenmode

Duurzame mode die nooit uit mode raakt. Dat omschrijft de kleding van het herenmerk Profuomo. Het eigentijdse mode merk ontwikkelt collecties voor authentieke mannen die kwaliteit waarderen. Door een combinatie van comfort en stijl, vind je hier de perfecte kleding voor zowel werk als in je vrije tijd. Een tijdloos design en maximaal comfort: dat is de nieuwe standaard. Combineer bijvoorbeeld een mooi bruin T-shirt met een comfortabel beige overshirt. Ook kun je deze warme beige trui combineren met het groene overshirt. Dit en veel meer ontdek je bij de Paskaemer.

 

Duurzame herenkleding

Een onderdeel dat zowel voor ons, als voor Profuomo hoog in het vaandel staat; duurzaamheid. Bij dit kledingmerk zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. Daarom besteden ze veel zorg aan de productiemethode en zorgen ze dat dit van begin tot eind zo duurzaam mogelijk is. Zo zijn ze aangesloten bij Amfori, die ervoor zorgt dat mensen in de fabrieken een eerlijk loon betaald krijgen, in gezonde en veilige arbeidsomstandigheden kunnen werken en of alles binnen fatsoenlijke werkuren wordt gedaan. Ook zijn ze trots lid van Better Cotton Initiative (BCI). Hiermee verbeteren ze de katoenproductie wereldwijd. Zo gebruiken ze nog meer duurzame methodes als langzaam transport, code of conduct, duurzame verpakkingen, denken ze aan het dierenwelzijn en blijven ze ontwikkelen voor toekomstige doelen.

 

Kleding van Profuomo in Oosterhout

Wil je onze hele kledingcollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast kleding hebben we ook nog mooie jassen en schoenen voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw jas? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.