×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Butcher of Blue herenkleding

Een trendy heren merk met kleding voor elk moment. Butcher of Blue creëert herenmode met zorg. Dit is dan ook terug te zien in de collecties. Deze kwalitatieve kleding is perfect voor elk moment en eindeloos te combineren. Je koopt meer herenkleding bij de Paskaemer van merken als Denham, Lyle and Scott, Peuterey & CLOSED.

 

Kwalitatieve herenmode

Bob Rijnders en Maarten Rijnders hebben in 2017 het merk Butcher of Blue opgericht. Dit frisse en jonge merk ontwikkeld kwalitatieve mode voor elke heer. De naam is ontstaan vanuit Rob zijn visie. Hij heeft namelijk de bijnaam “The Butcher”. Deze naam komt voort uit het feit dat hij zijn producten respecteert, zoals iedere Butcher. De productieprocessen van deze collecties worden met zorg en liefde behandeld. Een opvallend detail van deze collectie, is het logo. Deze ‘vleeshaak’ linkt namelijk naar de “Butcher”. Deze komt bijvoorbeeld terug op de comfortabele Modesto Slim jeans. Je combineert deze perfect met een licht T-shirt, zoals deze Army Tee. Kortom: een trendy heren collectie dat helemaal van dit moment is.

 

Butcher of Blue sale

Naast de standaard collectie, hebben we ook regelmatig mooie producten van Butcher of Blue in de sale. In deze sale koop je de mooiste jassen, T-shirts & broeken voor een zacht prijsje. Naast dit merk zul je daar ook vele andere merken vinden. Maar wees snel, want op is op!

 

Butcher of Blue kleding kopen in Oosterhout

Wil je onze hele kledingcollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast kleding hebben we ook nog mooie jassen en schoenen voor dames en heren. Plaats je vandaag nog je bestelling? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kledingwinkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

De kleding van Butcher of Blue valt normaal. Kies je gebruikelijke maat.