×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

SAMSOE SAMSOE DAMES KLEDING 

Het Deense merk Samsoe Samsoe werd in 1993 in Kopenhagen opgericht door de broers Klaus en Preben Samsoe. Het merk staat bekend om haar minimalistische design en mooie basics. In de jaren die volgden groeide het merk uit tot een internationaal modehuis met verkooppunten in wel 27 landen. De damescollectie van dit Deense merk ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. We verkopen een brede collectie. Jassen, truien en mooie overhemden. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. We verkopen dameskleding van onder andere de merken Alix The Label, Ba&sh en 7 For All Mankind.

Samsoe Samsoe kleding kopen in Oosterhout

Op onze website vind je de damescollectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Een loose fit pantalon of een teddy jacket helemaal passend bij jouw persoonlijke stijl. We verkopen een ruime en diverse collectie. Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

Basic en fashion 

Wil je onze hele damescollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor dames.

Denk hierbij aan de merken Copenhagen Footwear, Ba&sh, Dante 6 en Drykorn. De leukste dameskleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.