×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

BUTCHER OF BLUE KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Waar komt Butcher of Blue vandaan? De naam komt voort uit de visie van de oprichter Bob Rijnders, die de bijnaam The Butcher heeft. Zoals iedere Butcher respecteert hij namelijk zijn producten. De hele productieproces wordt met zorg behandeld en dat zie je terug in alle collecties. Liefde voor het vak. De collectie van Butcher of Blue ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. We verkopen kleding van diverse merken zoals Ma.strum, The Goodpeople en Denham.

HET LOGO VAN DE BUTCHER

Op onze website vind je een complete heren collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Een opvallend detail van de collectie van Butcher of Blue is het logo. Het logo lijkt op een vleeshaak wat dan weer verwijst naar de “Butcher”. Een trendy heren collectie helemaal van dit moment en passend bij jouw stijl. We verkopen jeans maar ook overshirt en T - Shirts van dit merk. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

COMPLETE HEREN COLLECTIES KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Wil je onze complete heren collectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie, jeans en schoenen voor heren.

Denk hierbij aan de merken Peuterey, Kollekt, 7 For All Mankind en Drykorn. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.