×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

BA&SH, CASUAL CHIQUE COLLECTIE

Ba&sh is niet meer weg te denken uit het casual chique modelandschap. Het avontuur begon in 2003, toen het merk werd gelanceerd. Een bevriend duo, Barbara Boccara en Sharon Krief zijn de oprichters van dit Franse merk. Ze besluiten samen hun ideale kledingstijl te lanceren onder de naam Ba&sh. Ze hebben meteen succes tot op de dag van vandaag, De collectie van Ba&sh ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. We verkopen verschillende outfits. Prachtige jurken maar ook mooie gebreide truien en pakken. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

BA&SH KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Op onze website vind je een complete collectie van dit prachtige merk. Wil jij verrassend voor de dag komen in een prachtige luxe outfit, en graag eerst passen. Kom dan langs in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je. We verkopen nog veel meer mooie dames merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Drykorn, Dante 6 of Closed.

COMPLETE DAMESCOLLECTIE BIJ DE PASKAEMER

Wil je onze hele damescollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie jeans en jassen voordames.

Denk hierbij aan de merken 7 For All Mankind, Alix The Label en Parajumpers. De leukste dameskleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.