×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

DANTE 6 KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Het Nederlandse merk Dante 6 is opgericht in 2009 door Evelyne Brekelmans en Arlette Huisman. Dante 6 maakt luxe maar ook hele toegankelijke en draagbare collecties voor dames. Sinds 2019 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

DANTE 6 JURKEN

De jurken van Dante 6 zijn een lust voor het oog. Mooie designs, kwalitatief mooie stoffen en opvallende maar draagbare ontwerpen. Op onze website vind je een gedeelte van de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

TOTALE DAMESCOLLECTIE VAN DANTE 6

Bij De Paskaemer verkopen we een zeer brede collectie van Dante 6 zoals bijvoorbeeld jurken, leren jassen en mooie gebreide truien. De kwaliteit is erg goed en hier staat het merk dan ook bekend om.

Wil je onze hele collectie Dante 6 in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor dames.

Denk hierbij aan de merken Peuterey, Toral, Closed en Drykorn. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.