×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

Dante 6 dameskleding

Dante 6 is een Nederlands kledingmerk met luxe, maar ook toegankelijke en draagbare dameskleding. Het merk is in 2009 opgericht in Rotterdam door Evelyne Brekelmans. Sinds 2019 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Daarnaast vind je bij ons merken als Alix The Label, Drykorn, Krakatau & Parajumpers.

 

Het kledingmerk voor vrouwen

Bij Dante 6 geloven ze in de kracht van gemeenschap. Zij doen er alles aan om de mode-industrie verantwoordelijker en inclusiever te maken. Daarnaast maken ze luxe benaderbaar door het creëren van items die je altijd kunt dragen. Het hoofdkantoor in Rotterdam bestaat voor 100% uit vrouwen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt. 

 

Duurzame dameskleding

De collecties van Dante 6 worden gemaakt voor verschillende vrouwen met een oog voor stijl. Daarnaast houden ze ook steeds meer rekening met duurzame keuzes omtrent de nieuwe collecties. Door middel van kleine stappen doen ze er alles aan om bij te dragen aan de samenleving en het milieu. Via deze weg werken ze aan het verbeteren van 3 gebieden: mens, planeet en welvaart.

 

Dante 6 sale

De Paskaemer is een van de Dante 6 verkooppunten in Nederland. Naast de prachtige hoofdcollectie, hebben we ook een sale pagina met veel stijlvolle artikelen voor een lagere prijs. Hier koop je kleding van de mooiste merken. Maar wees snel, want de sale artikelen variëren regelmatig en op is op!

 

Kleding van Dante 6 in Oosterhout

Wil je onze hele collectie dameskleding in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast dameskleding, hebben we ook nog overige kleding en accessoires voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw nieuwe kleding? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.