×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Denham dames en heren kleding

Het Nederlandse modelabel Denham is in 2008 in Amsterdam opgericht door de Engelse jeansmaker Jason Denham. Het merk is gespecialiseerd in spijkerbroeken waarbij vakmanschap en een vooruitstrevend design voorop staan. Tot de dag van vandaag kun je kwalitatieve en stijlvolle broeken kopen van dit merk, maar ook mooie tops & truien. Naast Denham verkopen we ook merken als Butcher of Blue, Closed & Mason Garments.

 

Gedetailleerde mode

Bij Denham zijn ze geobsedeerd door elk detail. Ze leven dan ook met de slogan “The Truth is in the Details”. Hiermee zorgen ze er elke keer weer voor dat het gehele proces, van de schets tot de uitwerking, tot in de details is uitgewerkt. Op deze manier krijg je de mooiste jeans, broeken en shirts van de beste kwaliteit. De mode is ontworpen voor zowel heren als dames. Combineer bijvoorbeeld de Denham dames jeans Keira met een kwalitatieve witte top en een paar sneakers. Met deze jeans maak jij elke outfit uniek. Naast dat de stijl fantastisch is, zit deze jeans als gegoten. Maar ook voor de heren hebben we een fantastische collectie. Wat dacht je van de Denham Razor heren jeans. Maak de outfit compleet met een opvallende kleur, zoals een roze shirt. Wat je ook draagt en hoe je de kleding ook combineert, je bent er met dit merk van verzekerd dat je kwalitatieve kleding draagt.

 

Ethische denim producten

Sinds de oprichting in 2008 is het voor Denham belangrijk om de beste denim producten te produceren op de meest verantwoordelijke en ethische manier als mogelijk. Hierbij kijken ze zowel naar de werknemers, als naar het milieu en de industrie. Met de “Be Better Everyday” gedachten, zorgen ze voortdurend voor inzet om elke dag beter te worden en actie te ondernemen voor een goede toekomst. Bij elke collectie proberen ze economische- en milieuproblemen aan te pakken waarmee de modebranche te maken heeft. Hierdoor worden ze elke dag bewuster van de impact en ontwikkelen ze ethische strategieën. Naast enkel goede mode, werkt het bedrijf aan een mooie toekomst.

 

Denham sale

Op zoek naar mooie sale aanbiedingen? Zoek dan niet langer. Bij de Paskaemer ben je namelijk aan het juiste adres! We hebben regelmatig een ruime collectie aan stijlvolle en kwalitatieve kleding in de sale. Je vindt hier diverse kledingstukken van fantastische merken en kwaliteit. Koop in onze sale de mooiste items voor een zacht prijsje. Wees snel, want op is op!

 

Denham kleding kopen in Oosterhout

Wil je onze hele kledingcollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast kleding hebben we ook nog mooie jassen en schoenen voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw kleding? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kledingwinkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

 

Veelgestelde vragen

Denham is een modelabel dat is gespecialiseerd in jeans. Dit merk is in 2008 opgericht door de Engelse jeansmaker Jason Denham, in Amsterdam.

Je herkent Denham aan de schaar als logo. Deze is geïnspireerd op de eerste kleermaker schaar van Jason.

Denham koop je online & in de winkel bij de Paskaemer in Oosterhout.