×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

DENHAM JEANS COLLECTIE

Denham is een Nederlands merk en opgericht in 2008 in Amsterdam door Jason Denham. Met het merk Denham wil hij de spijkerbroeken wereld eer aandoen. Vakmanschap en vooruitstrevend design staan voorop. De collectie van Denham voor heren ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. We verkopen verschillende modellen jeans. Of het nu gaat om de Bolt, de Razor of een hebben we de juiste broek. Naast jeans verkopen we de volledige collectie van Denham. Denk hierbij aan mooie sweaters, stoere T-shirts en trendy jassen, bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd.

Denham Jeans

Denham is groot geworden als denim en jeans merk maar inmiddels is Denham dit al lang niet meer. Inmiddels heeft dit merk veel toffe shirts, sweaters, jassen en ook accessoires. Een Denham jeans zit comfortabel en heeft een schitterende pasvorm. Wil je ze graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

Bolt Jeans

De Bolt jeans van Denham is een slimfit spijkerbroek. Door het gebruik van elastan draagt deze broek erg comfortabel. Deze jeans verkopen we in verschillende wassingen. Van heel clean en ongewassen tot destroyed en verwassen. Alles kan worden afgestemd op jouw gewenste outfit. Wil je onze complete collectie Denham in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast Denham jeans ook mooie kleding, schoenen en jassen voor heren.

Denk hierbij aan de merken PeutereyLacosteLyle & ScottParajumpers en Drykorn. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.