×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

XACUS KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Xacus is een Italiaans merk opgericht in 1956 in San Vito de Leguzzano door ALbert Xoccato. Sinds de zomer van 2022 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

XACUS OVERHEMDEN

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Ben jij op zoek naar een stijlvol overhemd, bekijk dan zeker de collectie. Xacus staat hier bekend om. De overhemden zijn super comfortabel, kleurvast en nog een voordeel kreuk en strijkvrij! Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

XACUS ACTIVE SHIRTS

Bij De Paskaemer verkopen we zeer veel overhemden van Xacus. Met name de active shirts zijn momenteel erg gewild. Deze zijn super goed te combineren met bijvoorbeeld een colbert maar ook op een stoere spijkerbroek staat dit erg goed. De kwaliteit is erg goed en hier staat het merk dan ook bekend om.

Wil je onze hele collectie Xacus in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor heren.

Merken die goed te combineren zijn met Xacus zijn onder andere Peuterey, Lacoste, Drykorn en 7 For All Mankind. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

Niets gevonden