×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

MA.STRUM VAN MILITARY NAAR TOTALE COLLECTIE

Ma.strum bestaat pas sinds 2008. In het begin lag de focus op jassen en militaire invloeden maar tegenwoordig is de collectie flink uitgebreid met onder andere polo’s, truien en T - Shirts. De eigenaar was vroeger ook betrokken bij Stone Island en dat zie je terug in de collectie en kwaliteiten. Sinds 2021 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

MA.STRUM KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. De kleding van Ma.strum herken je aan de minimalistische, casual en functionele uitstraling. Het logo bestaat uit een witte cirkel met vier punten. Een stoere sweater helemaal van dit moment en passend bij jouw stijl. Een nette polo? We hebben diverse keuzes in heel veel items. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

MA.STRUM SWEATER

Bij De Paskaemer verkopen we zeer veel sweaters van Ma.strum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sweater met ronde hals, een hoodie of een vest. Alles in veel uitvoeringen en verschillende kleuren. De kwaliteit is erg goed en hier staat het merk dan ook bekend om.

Wil je onze hele collectie Ma.strum in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor heren.

Denk hierbij aan de merken Peuterey, Lacoste, Mason Garments en Woolrich. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.