×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

PEUTEREY KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Peuterey is opgericht in 2002. Het is een premium active wear label wat bekend staat om zijn high performance outherwear. Het merk heeft Italiaans vakmanschap hoog in het vaandel staan en wordt gestuurd door een vooruitstrevende filosofie. De jassen voor mannen en vrouwen zijn multifunctioneel en veelzijdig. De Paskaemer is trotse dealer in Oosterhout van dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

DAMES EN HEREN COLLECTIES PEUTEREY KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Wij verkopen een zeer groot aanbod jassen voor dames en heren van Peuterey. Je herkent het merk aan het logo, de drie rode stippen. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

PEUTEREY JASSEN

Bij De Paskaemer verkopen we zeer veel verschillende jassen van Peuterey. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nette parka of een gewatteerd jack. Kort lang met en zonder bont de keuze is erg groot. De kwaliteit is waanzinnig en de jassen zijn lekker warm. Wil je onze hele collectie Peuterey in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast jassen ook mooie schoenen, jeans en kleding voor dames en heren.

Denk hierbij aan de merken Dante 6, Lacoste, Mason Garments en Alix The Label. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.