×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

LYLE & SCOTT COLLECTIE

Lyle & Scott werd in 1874 opgericht door William Lyle en Walter Scott. Inmiddel is dit merk uitgegroeid tot een van de bekendste merken van het Verenigd Koninkrijk en Schotland. Het merk verkoopt inmiddels een brede collectie. De meest populaire items zijn momenteel de jassen, hoodies en polo’s. De items zijn vaak basic met een knipoog naar de sport. Elk seizoen worden er diverse modieuze kleuren aan de collectie toegevoegd. Bij de Paskaemer verkopen we een groot assortiment van Lyle & Scott en verkopen we het zowel aan de jeugd als aan de volwassen man. Lyle & Scott past bij elke outfit, zowel zakelijk als casual.

LYLE & SCOTT koop je bij De Paskaemer

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. We hebben een zeer groot aanbod is T - Shirts, hoodies en jassen van dit populaire merk. Wil je eerst komen passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

Slaag voor jouw complete outfit bij De Paskaemer

Wil je onze hele collectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast schoenen ook mooie kleding, jeans en jassen voor heren.

Denk hierbij aan de merken Peuterey, Denham, Woolrich en Drykorn. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.