×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Nubikk schoenen voor dames en heren

Het schoenenmerk Nubikk is opgericht door twee Nederlanders, Daan Baeten en René Chabot. De naam stamt af van de leersoort Nubuck, dat gebruikt wordt bij diverse soorten schoenen. Alle schoenen van dit Nederlandse merk worden ontworpen en ontwikkeld in ons eigen vertrouwde land. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van hoogwaardige en kwalitatieve materialen die afkomstig zijn uit Italië. Dit zorgt ervoor dat deze sneakers en schoenen lang meegaan en kwalitatief aanvoelen. Bij de Paskaemer koop je ook schoenen van merken als Mason Garments, Copenhagen Footwear, Toral & Hon.

 

Sneakers voor dames en heren

Ben je op zoek naar Nubikk sneakers voor dames? Zoek dan niet verder! Bij de Paskaemer verkopen we een ruime collectie aan kwalitatieve sneakers van dit fantastische merk. Je vindt ze in diverse soorten stijlen, maten en kleuren. Op deze manier kun je de perfecte sneaker afstemmen op de rest van jouw outfit. Daarnaast hebben we ook Nubikk sneakers voor heren! Met de hoeveelheid variaties aan schoenen bij de Paskaemer, kun je altijd de perfecte match vinden. Heb je ook al eens gekeken naar de Nubikk loafers? Deze maken jouw outfit binnen een handomdraai chic. Combineer het met een zomerse outfit om jouw stijl omhoog te halen. Of draag het onder een mooie pantalon, of een stijlvol pak. Let wel op bij het kopen van deze sneakers dat je goed kijkt naar de maten. Nubikk adviseert namelijk om op het gebied van sneakers één maat kleiner te maken in vergelijking tot andere sportmerken. Voor de laarzen wordt de maat vaak als “normaal” ervaren. Wil je de schoenen graag in het echt passen? Kom dan gerust langs in onze winkel.

 

Nubikk sale

Op zoek naar fantastische schoenen voor een nog zachte prijs? Bekijk dan de sale artikelen van de Paskaemer! Hier hebben we verschillende geliefde merken in de korting, zo ook de collectie van Nubikk voor zowel dames als heren. Maar wees er snel bij, want op is op!

 

Het verhaal van een duurzaam merk

Bij Nubikk wordt er veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Zij geloven erin dat de verantwoordelijkheid van het bedrijf bijdraagt aan een betere leefomgeving. Zowel voor de planeet, als de gehele samenleving. Zij staan voor transparantie, nauwe relaties en het minimaliseren van een ecologische voetafdruk. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de productie van de schoenen eerlijk en respectvol verloopt. Ze werken samen met lokale fabrieken in Europa, waarmee ze de transport vervuiling verkleinen.

 

Nubikk schoenen en sneakers kopen in Oosterhout

Wil je onze uitgebreide collectie van Nubikk schoenen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast schoenen hebben we ook mooie jassen, kleding en jeans voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw nieuwe sneaker? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

 

Veelgestelde vragen

Een Nederlands schoenenmerk dat is opgericht door de Nederlands Daan Baeten & René Chabbot.

Een schoenen merk met stoere sneakers en laarsjes voor dames en heren.

De sneakers kun je het beste één maat kleiner nemen in vergelijking met andere sportmerken. De laarsjes daarentegen worden vaak als “normaal” ervaren.

De schoenen worden in Portugal gemaakt en in Nederland ontworpen.

filter icon Filter
  • Productgroep
  • Categorie
  • Prijs
  • Artikel