×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

SAINT STEVE KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Saint Steve is een Nederland knitwear merk opgericht in 2018 in Nijmegen. De naam verwijst naar de beschermheilige van de stad Nijmegen. Elk kledingstuk is gemaakt van katoen en het is gebreid. Comfort staat hoog in het vaandel. Zowel zakelijk als casual te dragen. Bij de Paskaemer in Oosterhout verkopen dit mooie heren merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

SAINT STEVE KNITWEAR

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. We verkopen verschillende productgroepen van dit knitwear merk. Polo’s, T- shirts en truien helemaal van dit moment en passend bij jouw stijl. Een nette polo? We hebben diverse keuzes in heel veel items. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

TOTALE HERENCOLLECTIES KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Bij De Paskaemer verkopen we zeer veel collecties. Wil je onze hele heren collectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor heren.

Denk hierbij aan de merken Kollekt, Butcher of Blue, Les Deux en The Goodpeople. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

filter icon Filter

Niets gevonden