×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

SHOP AFSPRAAK PLANNEN

Op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Of weinig tijd om uitgebreid te shoppen? Of wilt u zich eens laten inspireren door de verrassende combinaties, materialen, kleuren en merken die u nog niet kende? Wij ontvangen u in een ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Reserveer nu

OPENEN, SPECIAAL VOOR U

Op deze avond openen we speciaal voor u de winkel. U komt (of samen met vrienden/vriendinnen/collega’s/enz) langs wanneer het voor u het beste uitkomt en weet u wat, parkeren kan achter de winkel. Bij binnenkomst staat er een hapje en een drankje klaar en start de avond. Deze kan zo lang duren als u wilt. Wij proberen een zo goed mogelijk beeld van u te krijgen en stellen hier een passende outfit bij samen tot in detail. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoenen, tassen, riemen, kraagjes en nog veel meer. Alles om uw outfit compleet te maken.

EIGEN KLEDINGMAKER

Stel, er moet nog kleding vermaakt worden, ook dat is geen probleem. We hebben een eigen kledingmaker en deze zorgt ervoor dat alles de volgende dag klaar is. We sluiten de avond natuurlijk af met een drankje en een lokale lekkernij. Wilt u gebruik maken van bovenstaande? Reserveren kan.

Reserveer nu

SHOP AFSPRAAK PLANNEN