×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

De Paskaemer

Op 3 mei openden we na maandenlange voorbereiding de deuren. We gooiden het roer compleet om met een nieuwe uitdaging, een nieuw leven en een nieuw concept. Met De Paskaemer is waar we al zo lang van droomden werkelijkheid geworden.

Bas: Ik ben 16 jaar geleden na mijn opleiding in een kledingzaak gaan werken en zo ben ik de mode in gerold. Inmiddels heb ik ruimschoots ervaring opgedaan bij verschillende internationale merken, waaronder Diesel en Replay. Al heel lang droom ik van een eigen zaak en die droom is nu eindelijk uitgekomen.

Judith: Waar Bas een echte Oosterhouter is, kom ik oorspronkelijk uit de Hoeksche Waard. Daar heb ik bij modezaak Voorwinden gewerkt. Een naam die bij velen wel bekend zal zijn. Ondertussen heb ik een leven opgebouwd in Oosterhout en ook ander werk gedaan, maar mode en fashion zijn me altijd bijgebleven. Ik houd mij achter de schermen bezig met onder andere inkoop en administratie, maar je vindt me ook regelmatig in de winkel.

Welkom en thuis voelen

Wij willen dat er weer nieuw, fris en jong leven in de stad Oosterhout komt en daar hopen wij aan bij te dragen. Met een winkel waar mensen zich welkom en thuis voelen, en waar iedereen voor zijn of haar eigen stijl de perfecte outfit kan kopen onder het genot van koffie aan de bar.

Wij kijken er naar uit om samen onze droom te verwezenlijken en jullie als klant tevreden de deur uit te laten gaan. Je bent van harte welkom in jóuw Paskaemer!