×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

KRAKATAU KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Krakatau is ontstaan in Rusland in de stad Sint - Petersburg in 1999. Dit merk is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van jassen. De prijs kwaliteitsverhouding van dit merk is uitermate sterk en de jassen hebben echt een eigen identiteit. De jassen van dit merk ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. We verkopen verschillende modellen dames en heren jassen. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. We verkopen nog veel meer jassen van de merken Peuterey, Parajumpers en Woolrich.

KRAKATAU WINTERJASSEN

Op onze website vind je de jassen die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken voor de winter en de zomer. Een mooie trenchcoat of een sportieve jas helemaal van dit moment en passend bij jouw stijl. Bijkomend voordeel is dat veel jassen wind en waterdicht zijn door een speciale techniek. Wil je ze graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

KRAKATAU JASSEN, VANDAAG BESTELD IS MORGEN IN HUIS

Wil je onze hele collectie jassen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast jassen ook mooie kleding, jeans en schoenen voor dames heren. Bestel jij nog vandaag jouw jas dan wordt deze morgen al bezorgd.

De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.