×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Woolrich dames- en herenkleding kopen

Het merk Woolrich ontwikkelt stijlvolle kleding en jassen voor zowel dames als heren. Bij de Paskaemer vind je complete collecties van Woolrich. De luxe en tijdloze uitstraling in combinatie met alledaags gebruik spreken veel mensen aan. Naast jassen verkopen we ook mooie hoodies, sweaters en polo’s van dit merk voor zowel de dames als de heren. We verkopen ook kleding van merken als Alix The Label, Nubikk & Les Deux.

 

Waar komt het merk Woolrich vandaan?

In 1830 is Woolrich als wolfabriek in Pennsylvania opgericht door John Rich. Het merk is begonnen met het produceren van kleding voor arbeiders die in strenge weersomstandigheden warm gehouden moeten worden. Daarom ook dat dit merk onder andere bekend staat om de warme kleding, voornamelijk jassen. Met de missie in gedachten om stijlvolle kleding te blijven ontwikkelen dat bij elke weersomstandigheden te maken is, zijn ze door blijven groeien tot een groot bedrijf met diverse en succesvolle collecties. Bij alles wat ze doen, streven ze ernaar om maatschappelijke verantwoordelijkheden voorop te stellen. Met respect voor de relaties, milieubewustzijn te stimuleren en door ethische bedrijfspraktijken te promoten, veroveren ze de mode-industrie.

 

Woolrich sale

Bij de Paskaemer koop je ook Woolrich artikelen in de sale! We hebben regelmatig mooie sale aanbiedingen te vinden. Hier koop je een ruime collectie aan stijlvolle en kwalitatieve kleding, voor een zacht prijsje. Maar wees er snel bij, want op is op! 

 

Woolrich kleding kopen in Oosterhout

Wil je onze hele collectie jassen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast jassen hebben we ook nog mooie kleding, jeans en schoenen voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw jas? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.