×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

WOOLRICH KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Het merk Woolrich vindt zijn oorsprong in 1830 in een wolfabriek in Pennsylvania waar de Engelse John Rich het merk oprichtte. In het begin produceerde Woolrich kleding voor arbeiders die in de strenge weersomstandigheden in Pennsylvania warm gehouden dienden te worden. Vandaar dat het merk ook bekend staat om zijn warme kleding en dan met name jassen. Je ontdekt de collectie online of bij ons in de winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer slaag je gegarandeerd.

COMPLETE WOOLRICH COLLECTIE

Op onze website vind je complete collecties van Woolrich. De luxe en tijdloze uitstraling in combinatie met alle daags gebruik spreekt veel mensen aan. Naast jassen verkopen we ook mooie hoodies, sweaters en polo’s van dit merk voor zowel de dames als de heren. Alles om jouw outfit compleet te maken en passend bij jouw stijl. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

WOOLRICH JASSEN

We verkopen verschillende jassen van Woolrich. Denk hierbij aan een nette parka maar ook een stoere bomber behoort tot de mogelijkheden. Zowel in de winter als in de zomer verkopen we deze. Naast dit merk hebben we een grote diversiteit als het om jassen gaat en verkopen we in totaal wel meer dan 100 soorten. Zo verkopen we jassen van Parajumpers, Peuterey en Krakatau. Het grootste aanbod van de regio.

Wil je onze hele collectie jassen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast jassen ook mooie kleding, jeans en schoenen voor heren en dames.

Denk hierbij aan de merken Closed, Dante 6, Toral en Kollekt. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.