×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

LACOSTE VAN KROKODIL NAAR POLO

Het Franse merk Lacoste is opgericht door René Lacoste in 1933, een beroemde Franse tennisspeler, en André Gillier. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld. Het bedrijf gebruikt als logo een groene krokodil, dit is een verwijzing naar de bijnaam le Crocodile van René Lacoste. De collectie van dit Franse merk ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. 

LACOSTE KLEDING KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

We verkopen de complete kledingcollectie van Lacoste. Zeer veel verschillende polo’s maar bijvoorbeeld ook sweaters en zwembroeken. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. We verkopen nog veel meer kleding van verschillende merken zoals bijvoorbeeld Lyle & Scott, Woolrich en The Goodpeople.

Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

COMPLETE COLLECTIES SHOP JE ONLINE

Wil je onze hele collectie van onder andere polo’s in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie, jeans en schoenen voor heren.

Denk hierbij aan de merken Peuterey, Drykorn en Xacus. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.