×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Lacoste herenkleding

Lacoste is al jarenlang een iconisch kledingmerk voor heren. Het Franse merk, met de krokodil, is in 1933 opgericht door René Lacoste. Niemand had het eerder aangedurfd om kleding uit te brengen zoals hij dat kon: een wit shirt met het geborduurde embleem. Zo ontstond het eerste shirt met de welbekende krokodil. Naast dit merk, verkopen we ook kleding van Lyle and Scott, Peuterey, Denham & Drykorn.

 

Waarom is Lacoste een krokodil?

Het is 1923 toen tenniskampioen René Lacoste tegen zijn teamleider zei: “Als ik win, geef je me die tas”. Hierbij doelde hij op een tas van krokodillenhuid. Helaas was de weddenschap verloren, maar er ontstond iets veel mooiers. René stond namelijk bekend als ‘de krokodil’. Dit werd langzaamaan een echte legende. In 1927 heeft de stylist, Robert George, zich veel beziggehouden met het tekenen van diverse krokodillen. Deze tekeningen vielen zo goed in de smaak bij René, dat dit als het symbool van zijn internationale herkenning gedragen zou worden. Sinds dien draagt René elke wedstrijd zijn eigen polo met krokodil. Door de jaren heen is het logo iets veranderd, maar de basis van de krokodil is altijd gebleven. De polo’s worden tot de dag van vandaag met veel herkenning gedragen. Zowel met korte mouwen als de polo met lange mouwen.

 

Duurzame herenkleding

Bij Lacoste doen ze er alles aan om een duurzaam rolmodel te zijn voor de industrie. Samen met de Ellen MacArthur Foundation, zet het merk zich in voor duurzame mode. Dit bereiken ze door het behoud van de hulpbronnen van de planeet en gebruiken ze duurzame materialen en productieprocessen. Bij de Paskaemer koop je Lacoste herenkleding van perfecte kwaliteit en een goed hart voor de wereld. Denk hierbij aan kwalitatieve polo’s of Lacoste trainingspakken voor heren.

 

Kleding van Lacoste in Oosterhout

Wil je onze hele kledingcollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast kleding hebben we ook nog mooie jassen en schoenen voor dames en heren. Bestel je vandaag nog? Dan wordt jouw bestelling morgen al bezorgd. De leukste kledingwinkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

 

Veelgestelde vragen

Lacoste is een Frans merk, opgericht door René Lacoste in 1933.

De kleding wordt gemaakt van goede kwaliteit, waardoor het lang mee gaat.

Check of due stikels gelijkmatig en netjes zijn. Controleer of het logo niet uitsteekt. Tot slot kijk je of de krokodil naar dezelfde kant kijkt als op alle andere kleding van dit merk.

Troyes, Frankrijk.

filter icon Filter

Niets gevonden