×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Heren overshirts kopen - Dit doe je bij de Paskaemer in Oosterhout

Een trend die steeds meer gevolgd wordt door vele mannen: het overshirt voor heren. Het is perfect te dragen wanneer je liever geen jas draagt, maar wel wat meer warmte wilt hebben. Elk seizoen kun je ze vinden in andere materialen die perfect aansluit bij de desbetreffende temperaturen. We verkopen overshirts van merken als Les Deux, Butcher of Blue en Denham.

Wat is een overshirt?

Een overshirt is een combinatie tussen een overhemd en een jack. Daardoor is het perfect te combineren in de herfst of winter als een extra laag onder een jas. Maar ook in plaats van een jas in de lente of zomer. Het is een zeer veelzijdig kledingstuk voor mannen. Je kunt het eindeloos blijven combineren door gebruik te maken van laagjes. Dit ziet er gelijk al stijlvol uit.

Hoe draag je een overshirt

Het is afhankelijk van het seizoen hoe jij je favoriete overshirt kunt combineren. In de zomer worden deze vaak gedragen met een T-shirtje eronder. Wanneer je het overshirt open houdt, zie je het shirt eronder uit komen. Speel met de kleuren en prints om dit mooi op elkaar af te laten sluiten. Een goede jeans eronder en een paar sneakers en de look is af! In de winter kun je het dragen met een warme trui eronder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een coltrui met daaroverheen een overshirt. 

Complete herencollecties vind je bij de Paskaemer

Wil je onze hele herencollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast schoenen ook mooie kleding, jeans en jassen voor heren

Denk hierbij aan de merken GoodPeople, Kollekt, Les Deux en Saint Steve. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.