×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Dames overhemden kopen - Dit doe je bij de Paskaemer in Oosterhout

Kom goed voor de dag met de overhemden voor dames van de Paskaemer. Een veelzijdige basic dat je altijd uit de kast kunt halen. We hebben een ruime collectie aan diverse soorten overhemden. Deze kun je elke dag dragen, maar ook voor chique gelegenheden. We verkopen merken als Alix The Label, Dante 6 en Samsoe Samsoe.

Dames overhemd met lange mouwen

In onze winkel vind je diverse soorten overhemden. Zowel met lange, als korte mouwen. Maar we zijn extra fan van de versie met lange mouwen. Deze heeft namelijk nog meer mogelijkheden om te combineren tot een perfecte outfit. Draag dit item bijvoorbeeld op zichzelf met een mooie rok of jeans eronder. Maar probeer het ook eens als een item om laagjes mee te maken. Op deze manier kun je het artikel het gehele jaar door gaan dragen. 

Hoe draag je een overhemd

Zoals kort benoemd zijn er eindeloos veel manieren om een overhemd te dragen. Neem bijvoorbeeld het overhemd op zichzelf. Kies een speels overhemd met een leuke print erop. Jij bepaald de pasvorm; zin in een aansluitende, of een baggy en nonchalante look. Vervolgens combineer je dit met een stoere jeans en een paar sneakers. Een goede basic look! Ga een stapje verder door het overhemd te gebruiken voor laagjes. Start met een basis outfit, zoals hierboven beschreven. Maar draag er dan een colbert overheen. Dit is én extra warm, én het geeft een cool effect. Wat voor look kies jij vandaag?

Complete dames collecties vind je bij de Paskaemer

Wil je onze hele damescollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast schoenen ook mooie kleding, jeans en jassen voor dames

Denk hierbij aan de merken Ba&sh, Copenhagen Footwear, Parajumpers en Mason Garments De leukste dameskleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.