×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Heren jeans kopen - Dit doe je bij de Paskaemer in Oosterhout

Jeans voor heren ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. We verkopen verschillende modellen heren jeans. De collecties die we verkopen bestaan uit verschillende merken, kleuren en pasvormen. Comfort wordt steeds belangrijker. Dit zie je terug in een groot deel van de collectie. We verkopen onder andere heren jeans van de merken Denham en 7 For All Mankind.

Heren jeans voor elke man

Op onze website vind je de jeans die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Momenteel zijn de slim fit en de straight pasvormen erg in trek. We hebben in deze modellen veel verschillende kleuren van diverse merken. Wil je ze graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

Jeans voor elke gelegenheid

Wil je onze hele collectie heren jeans in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast jeans ook mooie kleding, schoenen en jassen voor de man.

Denk hierbij aan de merken PeutereyKollektThe Goodpeople en Nubikk. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.