×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

KOLLEKT, NEXT LEVEL MENSWEAR KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Kollekt is gestart in 2013. Kollekt werkt met de beste stoffen en de allerbeste fabrikanten. Daardoor voelt de kleding geweldig aan, ziet het er goed uit en past het perfect. Daarnaast zijn de collecties gemaakt om lang mee te gaan. Sinds het voorjaar van 2022 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

TOTALE HEREN COLLECTIE KOLLEKT

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. We hebben diverse keuzes in heel veel items. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

KOLLEKT TRUIEN

Bij De Paskaemer verkopen we zeer veel truien van Kollekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een truimet ronde hals, een hoodie of een vest maar wel allemaal met unieke details zoals verschillende patronen of uitermate comfortabele kwaliteiten. Alles in veel uitvoeringen en verschillende kleuren. De kwaliteit is erg goed en hier staat het merk dan ook bekend om.

Wil je onze hele collectie Kollekt in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor heren.

Denk hierbij aan de merken The Goodpeople, Butcher of Blue, Les Deux en Lyle & Scott. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

Niets gevonden