×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

THE GOODPEOPLE KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

The Goodpeople is een Nederlands merk en opgericht in 2007 in Rotterdam. Het biedt een assortiment aan alleen voor mannen met mooie basic plus essentials. De complete collectie is vervaardigd in Europa. Hoe zou je de Goodpeople omschrijven? Levendig, zelfverzekerd, speels met oog voor detail. Successen zijn fijn maar kleine onvolkomenheden ook. Dit noemen ze The Goodpeople. Sinds het voorjaar van 2022 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

THE GOODPEOPLE SWEATER

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Een stoere sweater helemaal van dit moment en passend bij jouw stijl, we verkopen er verschillende. Hoodies, sweaters of vesten het aanbod is groot. Stijlvolle basic truien die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld een donkerblauwe pantalon. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

COMPLETE HEREN COLLECTIES KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Wil je onze hele heren collectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast kleding ook mooie schoenen, jeans en jassen voor heren.

Denk hierbij aan de merken Peuterey, Lacoste, Mason Garments en Woolrich. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

Niets gevonden