×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

The GoodPeople kleding voor heren

Een tof merk van Nederlandse afkomst. Zij bieden een ruim assortiment met mooie basic plus essentials voor heren. The GoodPeople is te beschrijven als levendig, speels en met oog voor detail. Ontdek de collectie online en in onze winkel. Daarnaast verkopen we bij de Paskaemer nog meer herenkleding van merken als Drykorn, Les Deux, Peuterey en Parajumpers.

 

Over The GoodPeople

In 2007 besloot Ivo van Deyzen uit Rotterdam de stoute schoenen aan te trekken en het kledingmerk The GoodPeople op te starten. Rotterdam is dan ook erg belangrijk voor de ontwerper. Als echte Rotterdammer in hart en nieren, was het duidelijk dat hier ook het bedrijf gevestigd moest worden. Met een compleet assortiment van moderne en tevens alledaagse kleding, brengen ze diverse kernwaarden met zich mee. Zo staan ze onder andere voor duurzaamheid, positiviteit, kwaliteit & stijl. Ontdek de collecties bij de Paskaemer.

 

Basic plus herenkleding

Elke man heeft het nodig: goede basics. Deze zijn perfect voor alledaagse outfits, of als de basis voor een stijlvolle look. The GoodPeople is een expert in basic plus essentials. Basic plus staat voor basic kledingstukken, maar dan in topkwaliteit. Zo kreukt het minder snel en blijft de kwaliteit lang mooi. Ontdek de comfortabele hoodies, warme overshirts of stijlvolle blouses. Voor elke stijl en outfit, vind je hier jouw perfecte essentials.

 

The GoodPeople sale

Bij de Paskaemer vind je regelmatig de mooiste merken in de sale. Tijdens de sale verkopen we kwalitatieve artikelen voor een zacht prijsje. Van warme jassen tot aan luchtige shirts. Ontdek onze sale met diverse soorten merken nu!

 

The GoodPeople kleding kopen in Oosterhout

Wil je onze hele kledingcollectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast kleding hebben we ook nog mooie jassen en schoenen voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw kleding? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.