×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Heren jassen kopen - Dit doe je bij de Paskaemer in Oosterhout

Jassen voor heren ontdek je online en in onze winkel in Oosterhout. We verkopen verschillende type jassen voor heren. Ben je nou op zoek naar een warme winterjas, een perfecte tussenjas of juist een luchtige zomerjas? Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. We verkopen jassen van de merken Krakatau, Les Deux, Lyle and Scott, Mastrum, Peuterey en Woolrich.

Winterjassen voor elke man

Op onze webshop vind je de de perfecte winterjas die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Vind een hippe herenjas die helemaal bij jou past. Ga voor comfort en warmte met onze wintercollectie. Wil je ze graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je. 

Zomerjassen in Oosterhout

Ook voor zomerjassen voor mannen ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je onze gehele collectie heren jassen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben naast jassen ook mooie kleding, schoenen en jeans voor heren. 

Denk hierbij aan de merken Lacoste, Lyle & Scott en Drykorn. De leukste herenkleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.