×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

Mason Garments schoenen voor dames en heren

Koop jouw nieuwe Mason Garments schoenen bij de Paskaemer in Oosterhout. We verkopen een ruime schoenencollectie voor dames en heren. Deze schoenen staan bekend om de stijl en kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van het allerbeste leer. Kwalitatief, comfortabel & elegant! Je koopt meer dames- en heren schoenen bij de Paskaemer van het merk Nubikk.

 

Het succesvolle schoenenmerk

In 2012 is er een nieuw schoenenlabel ontstaan in de mode-industrie: Mason Garments. Rendi Aditia heeft dit merk opgericht, na het zien van het succesvolle bedrijf van zijn grootouders. Dit inspireerde hem om een net zo succesvol merk op te zetten met liefde, geloof en vertrouwen. Hij heeft kwalitatieve schoenen ontwikkeld in Italië, het land dat onder andere bekend staat om de beste schoenen. Vandaag de dag worden alle ontwerpen en ontwikkelingen gemaakt in Amsterdam en Italië. Het is een bekend merk geworden met kwalitatieve, moderne en elegante schoenen voor dames en heren.

 

Mason Garments Genova

Een van onze favoriete stijlen van dit schoenenmerk, is de Genova. Dit is het meeste complexe model dat dit merk op de markt heeft gebracht. De schoen bestaat uit verschillende materialen en lagen. De binnenvoering van de schoen is gemaakt van zachte mesh stof, waardoor ze heerlijk lopen. De binnenzool is met leer bedekt, waardoor het een luxe uitstraling geeft, maar ook comfortabel is met goede ondersteuning. De complete schoen bestaat uit meer dan 75 onderdelen die verdeeld zijn over 6 lagen. Een schoen waar hart en ziel in is gestopt, om jou stijlvol en comfortabel door de dag heen te leiden.

 

Mason Garments sale

Bij onze sale kun je parels van artikelen vinden voor een zacht prijsje. Zo nu en dan kun je daar ook fantastische schoenen vinden, ook van dit merk. Kijk rond op onze webshop en houd de producten in de gaten. Je bent ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel in Oosterhout!

 

Mason Garments schoenen kopen in Oosterhout

Wil je onze hele collectie schoenen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie en gezellige stadscentrum. Naast schoenen hebben we ook nog mooie kleding, jeans en jassen voor dames en heren. Bestel je vandaag nog jouw jas? Dan wordt deze morgen al bezorgd. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.


Veelgestelde vragen

De schoenen van vallen over het algemeen naar ‘normale’ maat. Wanneer je tussen twee maten in zit, wordt aangeraden om de maat naar boven af te ronden.

Mason Garments is een schoenen label. Dit merk is opgericht in 2012 door ontwerper Rendi Aditia en nu niet meer weg te denken in de mode-industrie.

Rendi Aditia is de Nederlandse oprichter van dit succesvolle schoenen label. Tegenwoordig worden de schoenen zowel in Nederland als in Italië ontworpen en geproduceerd.