×

Titel

Text

 
  • MEER DAN 20 TOPMERKEN

  • GRATIS VERZENDEN VANAF €99

  • 1 UUR SERVICE

COPENHAGEN FOOTWEAR - HET MERK

Trendy, sportief en van hoge kwaliteit. Niet uniek maar wat maakt Copenhagen dan zo bijzonder? In 2017 is dit merk opgericht door de tweelingbroers Johannes en Julian Rellecke, vierde generatie schoenmakers. Het merk is gericht op de lifestyle van de trendy stad Kopenhagen. De minimalistische stijl is typisch Deens en dat zie je terug in de schoenen van Copenhagen Studios. Basic in ontwerp en veel is in effen kleuren verkrijgbaar. Het bijzondere van dit merk is dat het volledig in Europa gemaakt wordt en de ontwerpen, details en kleuren worden bedacht in de hoofdstad van Denemarken. Het leer komt uit Portugese en Italiaanse familiebedrijven. 


“Copenhagen Footwear is all about its people. And about a shared passion for minimalistic, high-quality footwear that brings a relaxed attitude to everyday life. At every step.”

Fun fact: op bijna elke schoen zie je een fietsje terug. 3x raden waarom... De Denen zijn gek op fietsen en doen dan ook het liefst alles te fiets. Zoiets kenmerkends voor Denen, dat mocht natuurlijk niet ontbreken in hun designs én logo.

COPENHAGEN FOOTWEAR KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Op onze website vind je de schoenen die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. Een trendy schoen helemaal van dit moment en passend bij jouw stijl. Hoge schoenen of een lage schoen. Een sneaker of een boot, we hebben verschillende modellen van beide. Wil je ze graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

SCHOENEN KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

Wil je onze hele collectie schoenen in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum en hebben verschillende schoenenmerken. 

Denk hierbij aan de merken Nubikk, Toral en Mason Garments. De leukste kleding winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

  • Productgroep
  • Prijs
  • Artikel