×

Titel

Text

 
  • Meer dan 20 topmerken

  • Gratis verzenden vanaf €99

  • 1 uur service

TORAL SCHOENEN KOOP JE BIJ DE PASKAEMER

In 2012 is Toral opgericht, een toonaangevend Spaans merk dat trends en vakmanschap combineert op basis van baanbrekende ontwerpen. De collecties worden gekenmerkt door een zorgeloze en eigenzinnig elegante stijl. Schoenen met persoonlijkheid. Sinds 2021 verkopen we bij de Paskaemer in Oosterhout dit mooie merk. Je ontdekt de collectie online en in onze winkel in Oosterhout. Bij de Paskaemer in Oosterhout slaag je gegarandeerd. 

VAN SNEAKER TOT LAARS

Op onze website vind je de collectie die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken. De collectie van Toral herken je meteen door het vaak chique en elegante design. We hebben diverse keuzes in heel veel verschillende schoenen. Wil je graag eerst passen? Kom gezellig op bezoek in onze winkel in Oosterhout. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd voor je.

TOTALE SCHOENEN COLLECTIES

Bij De Paskaemer verkopen we zeer veel schoenen van diverse designers. Wil je onze hele schoenen collectie in het echt zien? Kom dan naar onze winkel de Paskaemer in Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het mooie gezellige stadscentrum. 

Andere merken die we verkopen zijn Nubikk, Copenhagen Footwear en Mason Garments. De leukste winkel winkel in Oosterhout vind je op de Kerkstraat 28.

filter icon Filter

Niets gevonden