Nikkie Plessen Oosterhout

Nikkie te verkrijgen bij De Paskaemer!
Sinds een aantal seizoenen verkopen wij bij de Paskaemer voor de dames het mooie en vrouwelijke merk Nikkie van de welbekende Nikkie Plessen.
In 2012 is het merk Nikkie opgericht. Met haar vrouwelijke, sexy en elegante stijl heeft ze de Europese en Aziatische mode industrie flink wakker geschut en ze is hier dan ook bijzonder succesvol.

Complete Nikkie collecties bij De Paskaemer!

Voor de dames verkopen wij de totale collectie van Nikkie Plessen. Naast de bekende tops in jolie kwaliteit verkopen wij jurkjes, rokken, pantalons en blouses van dit merk. Wisten jullie trouwens dat Nikkie in december 2019 een concert geeft met tal van bekende Nederlandse artiesten in de Ziggo Dome? Kaartjes zijn nog beperkt verkrijgbaar.

Reserveer nu jouw Nikkie collectie!
Wil jij er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, reserveer dan een Paskaemer bij ons in de winkel. Beleef een unieke shop ervaring en ga met jouw gewenste Nikkie collectie naar huis. Dit kan en is uiteraard ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden.

Welkom bij de Paskaemer

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze winkel en kom jij kleding passen van jouw favoriete merk Nikkie? Reserveer dan via onderstaande link een paskamer. Naast het merk Nikkie verkopen wij nog veel meer populaire merken zoals bijvoorbeeld 7 For Allmankind, Parajumpers, Denham, Alix The Label en Woolrich.

Wist je trouwens dat Oosterhout naast alle leuke winkels nog veel meer te bieden heeft? Neem maar eens een kijkje op de markt of ontdek het bruisende nachtleven in een van onze gezellige kroegen.

Reserveer een paskaemer

Hopelijk zien we je snel.

De Paskaemer

De Paskaemer