Denham Oosterhout

Denham te verkrijgen bij De Paskaemer!

Vanaf dag 1 verkopen wij voor zowel de dames als de heren het favoriete jeansmerk Denham. Het merk Denham is een Nederlands jeansmerk. Het label is in 2008 opgericht in Amsterdam door de Engelse Jason Denham. Jason is een grootheid op denim gebied. Eerder kwamen we hem o.a. tegen bij jeansmerk Blue Blood. Door de jaren heen raakte Jason Denham zijn passie kwijt voor denim, althans voor de wereld rondom jeans. Met het merk Denham wil hij de spijkerbroeken wereld eer aandoen. Vakmanschap en vooruitstrevend design staan bij Denham voorop. De productie van de jeans vindt voornamelijk plaats in Europa.

Complete Denham collecties bij De Paskaemer!

Voor de dames verkopen wij met name de jeans van Denham maar voor de heren hebben wij een totale shop in shop van dit stoere merk. We verkopen de totale heren collectie.

Reserveer nu jouw Denham collectie!

Wil jij er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, reserveer dan een Paskaemer bij ons in de winkel. Beleef een unieke shop ervaring en ga met jouw gewenste Denham spijkerbroek of top naar huis. Dit kan en is uiteraard ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden.

Welkom bij de Paskaemer

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze winkel en kom jij kleding passen van jouw favoriete merk Denham? Reserveer dan via onderstaande link een paskamer. Naast het merk Denham verkopen wij nog veel meer populaire merken zoals bijvoorbeeld Drykorn, Parajumpers, Peuterey, Nikkie en Woolrich.

Wist je trouwens dat Oosterhout naast alle leuke winkels nog veel meer te bieden heeft? Neem maar eens een kijkje op de markt of ontdek het bruisende nachtleven in een van onze gezellige kroegen.

Reserveer een paskaemer

Hopelijk zien we je snel.

De Paskaemer

De Paskaemer