Woolrich Oosterhout

Woolrich te verkrijgen bij De Paskaemer!

Sinds een aantal seizoenen verkopen wij bij de Paskaemer voor zowel de dames als de heren het mooie en elegante merk Woolrich. Woolrich kenmerkt zich door comfortabele, duurzame designs van buitengewone kwaliteit te produceren, die in al hun eenvoud ook heel sprekend zijn. Enkele iconische stylen van dit merk zijn onder andere de Arctic Parka, de Military Parka en de Pacific Jacket.

Complete Woolrich collecties bij De Paskaemer!

Voor de heren verkopen wij de totale Woolrich collectie. Naast de bekende (winter)jassen verkopen we sweaters, hooded sweater, t-shirts en polo’s. Hierdoor trekken we vele consumenten uit de hele regio aan. Zo bedienen wij klanten uit onder andere Teteringen, Geertruidenberg, Waalwijk en Dongen.

Reserveer nu jouw Woolrich collectie!

Wil jij er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, reserveer dan een Paskaemer bij ons in de winkel. Beleef een unieke shop ervaring en ga met jouw gewenste Parajumpers jas naar huis. Dit kan en is uiteraard ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden.

Welkom bij de Paskaemer

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze winkel en kom jij kleding passen van jouw favoriete merk Woolrich? Reserveer dan via onderstaande link een paskamer. Naast het merk Woolrich verkopen wij nog veel meer populaire merken zoals bijvoorbeeld Lyle & Scott, Parajumpers, Denham, Alix The Label en Nikkie.

Wist je trouwens dat Oosterhout naast alle leuke winkels nog veel meer te bieden heeft? Neem maar eens een kijkje op de markt of ontdek het bruisende nachtleven in een van onze gezellige kroegen.

Reserveer een paskaemer

Hopelijk zien we je snel.

De Paskaemer

De Paskaemer