Parajumpers Oosterhout

Parajumpers vanaf de winter te verkrijgen bij De Paskaemer!

Vanaf de winter 2019 bieden wij het Italiaanse merk Parajumpers voor dames aan bij ons in de winkel in Oosterhout. Parajumpers jassen staan bekend om hun uitzonderlijk goede kwaliteiten en luxe afwerking. Elke jas draagt aangenaam en biedt voldoende (binnen)zakken voor bijvoorbeeld je telefoon. Wij verkopen verschillende modellen waaronder de Geena en het model Long Bear. Voor zowel de zomer als winter is een Parajumpers jas de absolute must have voor in jouw garderobe.

Reserveer nu jouw Parajumpers jas!

Wil jij er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, reserveer dan een Paskaemer bij ons in de winkel. Beleef een unieke shop ervaring en ga met jouw gewenste Parajumpers jas naar huis. Dit kan en is uiteraard ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden. Vele klanten uit onder andere Raamsdonksveer, Made en Dongen zijn jou al voorgegaan.

Welkom bij de Paskaemer

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze winkel en kom jij kleding passen van jouw favoriete merk Parajumpers? Reserveer dan via onderstaande link een paskamer. Naast het merk Parajumpers verkopen wij nog veel meer populaire merken zoals bijvoorbeeld Lyle & Scott, Woolrich, Denham en Nikkie.

Wist je trouwens dat Oosterhout naast alle leuke winkels nog veel meer te bieden heeft? Neem maar eens een kijkje op de markt of ontdek het bruisende nachtleven in een van onze gezellige kroegen.

Reserveer een paskaemer

Hopelijk zien we je snel.

De Paskaemer

De Paskaemer