Lyle & Scott Oosterhout

Lyle & Scott te verkrijgen bij De Paskaemer!
Sinds een aantal seizoenen verkopen wij bij de Paskaemer voor de heren het mooie en stoere merk Lyle & Scott.
Lyle & Scott is een Schots merk, dat kleding ontwerpt voor de modebewuste heren van nu. Lyle & Scott verwierf bekendheid als golfmerk, maar biedt tegenwoordig een uitgebreide collectie aan klassieke items met een preppy-sporty twist. Ieder ontwerp wordt gesierd door de iconische gele adelaar. Enkele bestsellers zijn de klassieke polo en sweaters met ronde hals.

Complete Lyle & Scott collecties bij De Paskaemer!

Voor de heren verkopen wij de totale Lyle & Scott collectie. Naast de bekende (winter)jassen verkopen we sweaters, hooded sweater, t-shirts en polo’s. Hierdoor trekken we vele consumenten uit de hele regio aan. Zo bedienen wij klanten uit onder andere Teteringen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Dongen.

Reserveer nu jouw Lyle Scott collectie!
Wil jij er zeker van zijn dat je niet misgrijpt, reserveer dan een Paskaemer bij ons in de winkel. Beleef een unieke shop ervaring en ga met jouw gewenste Lyle & Scott polo of jas naar huis. Dit kan en is uiteraard ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden.

Welkom bij de Paskaemer

Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen in onze winkel en kom jij kleding passen van jouw favoriete merk Lyle & Scott? Reserveer dan via onderstaande link een paskamer. Naast het merk Lyle & Scott verkopen wij nog veel meer populaire merken zoals bijvoorbeeld 7 For Allmankind, Parajumpers, Denham, Alix The Label en Nikkie.

Wist je trouwens dat Oosterhout naast alle leuke winkels nog veel meer te bieden heeft? Neem maar eens een kijkje op de markt of ontdek het bruisende nachtleven in een van onze gezellige kroegen.

Reserveer een paskaemer

Hopelijk zien we je snel.

De Paskaemer

De Paskaemer