Woolrich

Met een geschiedenis van bijna 200 jaar is Woolrich een van de oudste kledingmerken ter wereld. Woolrich vindt zijn oorsprong in 1830 in een wolfabriek in Pennsylvania waar de Engelse John Rich het merk oprichtte. Aanvankelijk produceerde Woolrich kleding voor arbeiders die in de strenge weersomstandigheden in Pennsylvania warm gehouden dienden te worden. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog werden de klassieke wollen dekens, ontworpen voor houthakkers, omgedoopt tot ‘Civil War Blankets’ die aan soldaten werden meegegeven om te overleven. Met de introductie van de iconische ‘Arctic Parka’ werden ook de constructiewerkers in het koude Alaska warm gehouden tegen de winterse temperaturen.

reserveer je paskaemer

Benieuwd hoe deze looks jou staan? Reserveer dan direct jouw Paskaemer. Wij leggen de look van jouw keuze dan voor je klaar. In je eigen paskamer kun je komen passen wanneer het jou uitkomt.

Reserveer Paskaemer

Reserveer een paskaemer

Wil je je laten verrassen? Geef aan welke stijl, maat en merken er bij je passen en wij zorgen voor een verrassende outfit. Je hebt een eigen paskamer tot je beschikking en dat wanneer het jou uitkomt!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Paskaemer

De Paskaemer